Schoonmaakwerk gezocht

Schoonmaakwerk gezocht om dagelijks of wekelijks de schoonmaak te verzorgen op diverse locaties in uw buurt.

Schoonmaakwerk-werkplaats

Schoonmaakwerk gezocht voor particuliere huizen waar u wekelijks dezelfde huizen gaat poetsen op aanvraag van de klant. Zo komt u wekelijks in dezelfde huizen terecht.Voor het onderhoud van kantoren, banken, winkels en showrooms worden eveneens schoonmaaksters gezocht.Onze poetshulpen kunnen ook ingezet worden voor het onderhoud van appartementen en fabrieken.

Schoonmaakwerk-contract

Schoonmaakwerk gezocht zorgt voor een vast contract voor onbepaalde duur. De schoonmaakwerksters zijn verzekerd tegen ongevallen of schade.
Gaat u in op deze advertente van schoonmaakwerk gezocht, dan garanderen wij u een degelijke ondersteuning en desgewenste opleiding. U wordt verloond volgens de loontarieven geldend in deze sector. In het contract als schoonmaakwerk kunnen bepaalde afspraken worden gemaakt ivm aankoop van de schoonmaakproducten, openen van kasten, werkomschrijving, en opzegtermijn.

Schoonmaakwerk-voordelen

Als u werk als schoonmaakster zoekt, kunt u uw eigen uurrooster samenstellen.Het kan dus gebeuren dat u ’s morgens vroeg, ’s nachts of laat in de avond moet werken. Dit is ideaal als u werk en vrije tijd samen met uw gezin wenst te combineren. U kan ook precies het aantal uren aanvragen dat u als schoonmaakwerk wilt vervullen. U hoeft dus geen fulltimewerk te aanvaarden.